Dodi Hungarian bike polo player

Az adományotok átadása

Átadásra került az adomány, 570 Eurót gyűjtöttetek össze. (Update: 2013. október 15-én reggelre az adományaitok összege elérte a 610 Euro célösszeget!)

The donation has been given to Dodi. You donated him 570 Euros. (Update: In the morning, 15 October 2013 the amount of your donations reached the overall goal: 610 Euros)

Aki segített, annak a neve rajta van!  Each supporter's name is on the poster

Aki segített, annak a neve rajta van!
Each supporter’s name is on the poster

Van itt Kelet Európa szívében, egy Magyar pólós, a Dodi, akinek összehoztatok annyi Eurót, hogy eljusson oda, ahova sokunk soha nem fog eljutni életében. A Ti segítségetekkel Dodi is résztvevője lesz az idei bike polo világbajnokságnak, megmérkőzhet a világ legjobb bike pólósaival.

Like polo academy Hungary

Megosztásaitokkal a Like Polo Academy, Hungary Facebook oldalán is, több mint ezer emberhez juttattátok el a bejegyzést.
With your shares, the post on the Like Polo Academy, Hungary page reached more than thousand polofriends

Amikor a gyűjtős oldalt létrehoztam nem gondoltam, hogy ekkora összeg fog majd összegyűlni. És aztán jöttetek TI! Ti, akik láttátok már Dodit játszani, érezték könyökét a bordáitok között, Ti, akiket Dodi már felborított vagy palánknak lökött, Ti, akik ismeritek jól a gonosz kis hátsókerekedet fordulás közben meglökős geci kis sunyiságát…:-) A Dirty Dodit.

Annak ellenére, hogy nem volt semmiféle  kismatrica, póló, kulcstartó  és plüssmackó felajánlás az adományaitokért, nagyon gyorsan emelkedett a a támogatás összege, sokan és gyorsan küldtetek pénzt a világ minden szegletéből. Ez volt az oldal: Gofundme

gofundme

Az oldalon gyorsan gyűlt a pénz- The donations grew ultra fast

Ma reggel adtuk át Kallerel Dodinak az adományotokat. Tíz órakor mikor meglátogattuk éppen flexelt, a közeli lakók legnagyobb örömére.

dodi the ultimate bike polo player

Készül a tárcsavédő a világbajnokságra

Egy dolog maradt még: megköszönni minden segítőnek az önzetlen segítségét! Köszi!

Dodi Téged meg itthonról figyelünk és szurkolunk Neked és csapatodnak!

Hajrá!

Címkék: Like Polo Akadémia, Bike Polo Hungary, Bike polo Magyarország, Budapest Bike Polo,  felszerelés, védőkesztyű, lacrosse,bike polo interjúk, bike polo arcképcsarnok,  bike polo játékos,  bike polo ütő,  bike polo mallet, bike polo mallet head , bike polo mallet shaft, bike polo helmet, bike polo sisak, protection, bike polo tactics, league of bike polo, EHBPC, WHBPC,