bike polo to you

Sikeres sportág körül hamar megjelennek a csalók is.

Azokban az országokban, ahol igen nagy népszerűségnek örvend ez a sport megjelentek olyan cégek, emberek, akik ebben a sportban hatalmas üzletet látnak és igyekeznek is lehúzni minél jobban az esetleges érdeklődőket. Habár soha életükben nem jártak még pálya közelében, ütőt sem fogtak soha  a kezükben, de pénzért igazi bike polos élményt nyújtanak mindenkinek, aki hajlandó a hirdetésben szereplő  összegeket kifizetni.

Egy Brit cég (itt) szuper polos képzési és játékélményt kínál nekünk, sőt házi- vagy szülinapi bulira meglepetésnek  is lehet házhoz telepített mini tournamentet rendelni.

 

Hogy mennyiért?

Polo élmény 1 főre “PERFECT FOR A GIFT”= £75.00 (85 font helyett, mert most leárazás van!!!)= 26.250 Ft

(A csomag tartalma: Alapgyakorlatok bemutatása, felszerelés biztosítása. Ezután a jelentkezőt egy igazi csapatban játszatják. Fél napi “all action” poloélmény jár a befizetett összegért! A hirdetés szerint kiváló ajándéknak is.)

 

Polo élmény 1 napra/5 fő-ig  “PARTY BOOKING”=£330.00 (400 font helyett, mert itt is jár a diszkont ár!!!)=115.500 Ft

(Csomag tartalma: Maximum 5 fő-ig egész napos polozás és felszerelés biztosítása. Alapgyakorlatokkal bemutatása, utánna egész nap “fast action” polo)

 

Polo élmény a házadban, a haveroknak “BIKE POLO ROAD SHOW”: = £1200 (1700 font helyett, mert mindent a megrendelőért és a buli sikeréért!!!)=420.000 Ft

(Csomag tartalma: egész napos polozás, kiképzés és felszerelés biztosítása vendégeidnek.. Izgalmas torna megszervezése, akár a saját házadban is. Feltétele a megfelelő felületű hely, de szükség esetén pályát is tudnak biztosítani a buli tournamenthez)

 

A vállalkozás narancs-fekete fixit is ajánl, ha esetleg nincs bringa a háznál, és természetesen MAGIC labdákat és ütőt is lehet a webshopban vásárolni tőlük.

Nem is annyira új ez a dolog. 1989-ben egy kerékpáros fesztiválra jelentkezett egy a bike polot promótáló cég a Know Fun Club, Inc. (KFC). Ők is hasonló hangnemben hírdették a bike polot: “ Unja a haveroknak elmagyarázni a bike polo lényegét? Nézesse meg velük meg videókazettán! Eredeti zenével, alámondással, lényegretörő kemény 8 perces bemutatóval. 5 vagy több darab ütőszett rendelése esetén ingyenes. Egyébként 9.95 dollárért az alábbi telefonszámon megvásárolható…

Tanulj meg pólózni videókazettáról!

Tanulj meg pólózni videókazettáról!

A gagyizás persze itt nem fejeződik be, hosszasan lehetne sorolni a KFC által felajánlott jobbnál-jobb ajánlatokat. Szabálykönyvek, prospektusok, színes kiadványok, felszerelés, bemutató játék csomagok, közös edzés, véget nem érő átverés!.

 

Szóval ne késlekedjen senki egy kis poloélményt rendelni magának, ha unatkozik. De akkor már rendeljetek egy egész tournamentet  születésnapra. Hatalmas feeling a haverokkal polozni egyet a kert végébe telepített pályán.

 

Akkor sincs gond, ha kevesen vagyunk a Csengettyűn! Majd rendelünk csapatot magunknak! (nőit!).

 

Nincs ki a csapatod? Probléma megoldva. most már rendelhetsz  egy polodroidot az angoloktól…

 

Felszerelés árlista-bike polo

Felszerelés árlista

Viccnek elmegy, de ezek a csalók, kóklerek nem nagyon használnak sportágunk jelenlegi népszerűségének.

 

További vicces (gagyi) képek.